Bouw je reis naar Mexico met kinderen

… beklim tempelruïnes in de jungle, bak je eigen tortillas in een Maya-dorpje en ga kajakken op een helder blauw meer. Wil je op vakantie naar Mexico met kinderen, dan heeft het land veel te bieden. Van Caribische stranden en koloniale steden tot de kleurrijke Maya-cultuur en een tropisch regenwoud vol wilde dieren.

De belangrijkste bezienswaardigheden vind je op relatief korte afstand van elkaar op het schiereiland Yucatan. Een veilig gebied dat je gemakkelijk als gezin per huurauto kunt verkennen. Naast je verblijf in knusse familiehotels zijn ook de niet te missen activiteiten al inbegrepen in je vakantie naar Mexico met kinderen.

Mexico reizen op maat gemaakt

Hoe ziet jouw ideale reis naar Mexico met kinderen er uit?

Ter inspiratie hebben wij Mexico-specialisten een aantal individuele Mexico-rondreizen voor gezinnen samengesteld. We kennen de bijzondere plekjes in Mexico en letten op kleinschaligheid, sfeer en comfort.

Naast kant-en-klare rondreizen met kids hebben we ook ‘bouwstenen‘: korte Mexico-reizen van 2-4 dagen die je kunt combineren zoals je maar wilt.

Ontdek het echte Mexico met kinderen

Leer hoe je een hangmat weeft in een Maya-dorpje, spot flamingo’s en krokodillen tijdens een boottocht en leer de echte Mexicaanse keuken kennen tijdens een foodsafari.
Je slaapt in kindvriendelijke en sfeervolle hotels met voldoende comfort. Van een bungalow met palmbladeren-dak in de jungle en een koloniale haciënda tot een kleinschalig strandresort met zwembad. Meer inspiratie voor je reis naar Mexico met kids.

mexicokids team

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Wij, Mexico-fans Juliëtte en Astrid, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele rondreis door Mexico met kinderen. We zijn zelf moeder en weten wat het is om ver op reis te gaan met (jonge) kinderen. We geven je advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen en vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten; over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals een lange rit of de kans op een tropische regenbui, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 


/* */
Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie OK