Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  Menu Menu

  Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  Info

  Openingstijden:

  maandag – vrijdag, van 09:00-17:30

  Koloniale kleurexplosie

  Campeche

  Koloniale kleurexplosie
  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
  Reisschema: Campeche
  Reisduur: 3 dagen / 2 nachten
  Reissom: € 44,- per volwassene
  € 33- per kind

  Het historische centrum van Campeche is een pastelkleurig sprookjesland. Het geheel is zorgvuldig gerestaureerd en een groot deel van de verdedigingsmuur, die in het verleden de piraten buiten hield, staat nog steeds overeind. Je verblijft midden in het oude centrum in een sfeervol koloniaal hotel met zwembad. Heb je zin om samen met je kinderen de heupen los te gooien? Voeg dan een Salsa dansles met Maria toe aan je reis. Onderdaan deze pagina vind je hier meer informatie over.

  Overnachten: 2 nachten in hotel met zwembad in het oude centrum
  • Maaltijden

  • Autohuur

  • Optionele Sala dansles

  campeche-mexico-met-kinderenDag 1 – Pastelkleurige Unesco stad

  Langzaam slenteren we door de deels autovrije straten, langs pastelkleurige huizen en kleurrijke kerken. Het is vandaag bloedheet, maar een briesje vanuit zee zorgt voor enige verkoeling. Het verbaast ons niks dat Unesco het historische centrum op de werelderfgoed lijst heeft geplaatst.

  ’s Avonds dineren we bij La Casa Vieja, direct aan de Plaza Principal. De kokos garnalen zijn hier werkelijk verrukkelijk. Vanaf het balkon met zijn zuilengalerij kijken we uit over het plein en genieten we, naast het eten, ook van het gratis concert dat hier gegeven wordt. Met margarita’s en fruitcocktails voor de kids sluiten we de dag in stijl af.

  campeche-piraatDag 2 – Pirates of the Caribean

  Vanaf het koloniale fort van San Miguel kijken we uit over zee en zien we een piratenschip voorbij varen en staan de kinderen al klaar om een van de kanonnen af te vuren. In dit geval gaat het om een boot voor toeristen, maar Campeche werd wel lange tijd belegerd door piraten. Onder andere door Captain Morgan, die we kennen van de naar hem vernoemde rum. De aanvallen hielden op toen de verdedigingsmuur rond de stad werd gebouwd. Een deel van de muren en zijn poorten zijn nog in tact en als Unesco monument is de stad beschermd tegen de moderne bouwwoede en vernieuwingsdrang.

  mexico-rondreis-campecheDag 3 – Op naar de jungle

  Vanuit Campeche reizen de meeste families door naar Palenque. Waan je Indiana Jones en maak een wandeling met gids door het regenwoud naar de ‘verloren tempel’.

  Reis je met wat oudere kinderen en ben je op zoek naar actie, bekijk dan onze bouwsteen ‘Jungle avontuur’. Slinger als een brulaap van boom naar boom en ga abseilen van een waterval.

  Voor deze reis bieden wij de volgende varianten aan:

  Optionele activiteit: Salsa dansles

  Reissom: € 22,- p.p.
  Inbegrepen: Uurtje privé-les Salsa dansen

  Gooi je heupen los tijdens een privé Salsa dansles voor jou en je gezin. Gegarandeerde lol voor jong en oud. Je wordt eind van de middag bij je hotel opgehaald en naar de dansstudio gebracht. We moesten op het begin even wennen aan het ritme, en werden op het begin uitgelachen door onze eigen kinderen, maar als snel hadden we de eerste basis pasjes te pakken!

  Welke optie wil je aanvragen?

  Koloniale kleurexplosie
  Optionele activiteit: Salsa dansles
  x