Mexico combineren met Guatemala of Belize?

Guatemale en Belize met kinderen

  • La ruta Maya

Bij Riksja Mexico Family kun je Mexico combineren met Guatemala en/of Belize, weet alleen dat het niet toegestaan is om met de huurauto de grens over te gaan. Je reist dan ook per vooraf geboekte 1e klas lijnbus en shuttlebus. De afstanden zijn behoorlijk, dus houdt rekening met lange reisdagen. Het is aan te raden voor gezinnen die het avontuur opzoeken en ook al wat gewend zijn en reiservaring hebben.

Mexico combineren met Guatemala of Belize ?

Kleurrijke dorpjes aan de voet van de vulkaan, struinen door de jungle op zoek naar eeuwenoude Maya tempels en onderduiken in de Belizaanse reggae vibe aan de Caribische kust.

Bij Riksja Family Mexico kun je Mexico combineren met Guatemala en/of Belize, weet alleen dat het niet toegestaan is om met de huurauto de grens over te gaan. Je reist dan ook per vooraf geboekte 1e klas lijnbus en shuttlebus. De afstanden zijn behoorlijk, dus houdt rekening met lange reisdagen. Het is aan te raden voor gezinnen die het avontuur opzoeken en ook al wat gewend zijn en reiservaring

Guatemala

In Guatemala vind je een nog levende Indigena cultuur waar indiaanse vrouwen op de markt hun inkopen doen en offers van bloemen en wierook brengen aan hun goden. Wandel langs vulkanen en meren en ontdek Maya ruïnes verborgen in de jungle, waar brulapen en neusbeertjes de dienst uitmaken. Je reist per vooraf geboekte 1e-klas lijnbus en shuttlebus omdat je huurauto de grens niet over mag.

Belize

In Belize vind je een Caribisch tintje met rastabewoners en parelwitte stranden. Tijd voor snorkelen en luieren in je hangmat. Verken de onderwaterwereld  tussen de koraaleilanden op één van ’s werelds grootste riffen. In het binnenland ligt een dampend woud waar je speurt naar jaguars en luiaards. Naast afwisselende natuur vind je hier ook oude Maya ruïnes, voor het geval je er geen genoeg van krijgt. Je reist per transfers, lijn- en shuttlebus omdat je huurauto de grens niet over mag.

Benieuwd naar de exacte mogelijkheden om Mexico met Belize en/of Guatemala te combineren? Neem dan contact op met onze reisspecialisten Juliëtte en Astrid.

/* */
Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie OK