Over Riksja Mexico Kids

reizen-mexico-kids-teamMexico reizen specialist

Riksja Mexico Kids is onderdeel van Riksja Kids, een kindvriendelijke reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste met onze kinderen de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bij blijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Riksja Reisevent!

Kom jij ook naar ons Riksja Reisevent op 11 november in De Fabrique, Utrecht? We verklappen nog niet alles, maar reken op een dag bomvol reisinspiratie en -informatie over je favoriete bestemmingen. Bestel je gratis kaartje via het Riksja Reisblog (op = op!). Lukt het je niet om erbij te zijn? We staan ook op een aantal vakantiebeurzen. Bekijk hier welke.

Juliëtte Driel

Reisspecialist Riksja Mexico Kids

Mexico is voor mij…

….  mijn favoriete bestemming, vanwege de afwisseling tussen een kleurrijke cultuur, oneindige witte Caribische stranden, koloniale steden en de jungle. In ieder plaatsje zie je de vriendelijke Mexicanen dansen en muziek maken op het centrale plein. Dans en geniet mee!

Ik werk bij RiksjaKids omdat….

….. reizen mijn passie is en ik dit graag op andere reizigers overbreng. Deze passie heeft mijn gezin gelukkig ook en we hebben we al meerdere RiksjaKids reizen gemaakt. Een manier van reizen die bij mij past door de kleinschaligheid, sfeervolle locaties en activiteiten.  Ik vind het dan ook super jou verder te helpen om samen met je gezin de wereld te ontdekken.

Astrid Eskes

Reisspmexicoecialist Riksja Mexico Kids

Mexico is voor mij… 

…een land waar je vrolijk van wordt! De taal, de muziek, het dansen en de kleuren; voor mij is dit de perfecte bestemming wanneer je op zoek bent naar cultuur, bounty stranden, jungle en prachtige steden. Ik raakte onmiddellijk verliefd op het stadje San Cristobal. De felgele kleur van de kerk en de vriendelijke mensen, een hele verrassing toen we na de tocht door de bergen hier uitkwamen! Ik heb al veel stranden in de wereld gezien, maar de stranden van Mexico behoren tot mijn favoriet!

Ik werk bij RiksjaKids omdat….

… ik mijn grootste hobby reizen nu nog meer op anderen mag overbrengen! Toen ik zwanger was van mijn eerste zoontje namen mijn man en ik ons voor ook met hem te blijven reizen. Hij was 4 maanden toen hij naar China ging en wij ontdekten wat voor een extra dimensie reizen met een kleintje geeft. Inmiddels hebben onze twee zoontjes al best wat van de wereld mogen zien, hoe jong ze ook nog zijn. Ik kan mezelf met recht een ervaringsdeskundige noemen op het gebied van reizen met kinderen, inclusief alle do’s en dont’s!

rondreis-mexico-tulumBas Hendrikx

Productmanager Riksja Mexico Kids

Mexico is voor mij…

… slenteren door koloniale stadjes, indrukwekkende Mayaruïnes, dieren spotten in de jungle en snorkelen in de Caribische zee. Ik heb verschillende reizen door het land gemaakt, maar de Yucatan blijft mijn favoriete regio. Het is er veilig, de mensen zijn vriendelijk en er valt ontzettend veel te beleven. En oh ja…. je heb er ook nog een aantal paradijselijke stranden waar je helemaal tot rust kunt komen.

Ik werk bij RiksjaKids omdat….

…. ik gek ben op reizen en deze passie graag met anderen wil delen. Nu ik kinderen heb reis ik minder vaak en is het tempo iets omlaag gegaan, maar ik geniet er des te meer van. Ik reis veel bewuster en vind het geweldig om de wereld door de ogen van mijn kinderen te zien.

Onze partner ter plaatse

mexico-agentschap

In Mexico, Belize en Guatemala werken wij met een Nederlandse partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Mexico reis, in goede handen bent.

 

Bouw je reis met Riksja Travel

Riksja Kids is onderdeel van Riksja Travel. Bij Riksja bouw je jouw eigen reis naar het hart van de bestemming. Onze reisexperts helpen je met de planning en route, zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Voor reizigers, door reizigers. Riksja Travel staat voor individuele reizen met hart voor de wereld. Zo worden alle reizen die bij ons geboekt worden 100% CO2 gecompenseerd en draag je positief bij aan de lokale economie door de slaapplekken en activiteiten die we voor je inplannen. Lees meer over ons op de website van Riksja Travel.