Over Riksja Family Mexico

reizen-mexico-kids-teamMexico reizen specialist

Riksja Family Mexico is onderdeel van Riksja Family, een kindvriendelijke reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste met onze kinderen de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bij blijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Juliëtte Driel

Reisspecialist Riksja Family Mexico

Mexico is voor mij…

….  mijn favoriete bestemming, vanwege de afwisseling tussen een kleurrijke cultuur, oneindige witte Caribische stranden, koloniale steden en de jungle. In ieder plaatsje zie je de vriendelijke Mexicanen dansen en muziek maken op het centrale plein. Dans en geniet mee!

Ik werk bij Riksja Family omdat….

….. reizen mijn passie is en ik dit graag op andere reizigers overbreng. Deze passie heeft mijn gezin gelukkig ook en we hebben we al meerdere Riksja Family-reizen gemaakt. Een manier van reizen die bij mij past door de kleinschaligheid, sfeervolle locaties en activiteiten.  Ik vind het dan ook super jou verder te helpen om samen met je gezin de wereld te ontdekken.

Astrid Eskes

Reisspecialist Riksja Family Mexico

Mexico is voor mij… 

…een land waar je vrolijk van wordt! De taal, de muziek, het dansen en de kleuren; voor mij is dit de perfecte bestemming wanneer je op zoek bent naar cultuur, bounty stranden, jungle en prachtige steden. Ik raakte onmiddellijk verliefd op het stadje San Cristobal. De felgele kleur van de kerk en de vriendelijke mensen, een hele verrassing toen we na de tocht door de bergen hier uitkwamen! Ik heb al veel stranden in de wereld gezien, maar de stranden van Mexico behoren tot mijn favoriet!

Ik werk bij Riksja Family omdat….

… ik mijn grootste hobby reizen nu nog meer op anderen mag overbrengen! Mijn oudste zoontje was 4 maanden toen hij mee op reis naar China ging en wij ontdekten wat voor een extra dimensie reizen met je kind geeft. Inmiddels reizen we met onze drie kids de wereld rond. Ik heb tijdens de verre reizen ervaren dat het van meerwaarde is om je kleintje al in de voorbereiding mee te nemen. Daarom heb ik het kinderboekje Mila op reis in Mexico geschreven. Op een leuke manier leert je kind over de Mexicaanse gewoonten en wordt voorbereid op de highlights van Yucatan. Ben je benieuwd naar het boekje? Stuur een mailtje naar astrid.eskes@riksjatravel.nl.

Bas Hendrikx

Productmanager Riksja Family Mexico

Mexico is voor mij…

rondreis-mexico-tulum

… slenteren door koloniale stadjes, indrukwekkende Mayaruïnes, dieren spotten in de jungle en snorkelen in de Caribische zee. Ik heb verschillende reizen door het land gemaakt, maar de Yucatan blijft mijn favoriete regio. Het is er veilig, de mensen zijn vriendelijk en er valt ontzettend veel te beleven. En oh ja…. je heb er ook nog een aantal paradijselijke stranden waar je helemaal tot rust kunt komen.

Ik werk bij Riksja Family omdat….

…. ik gek ben op reizen en deze passie graag met anderen wil delen. Nu ik kinderen heb reis ik minder vaak en is het tempo iets omlaag gegaan, maar ik geniet er des te meer van. Ik reis veel bewuster en vind het geweldig om de wereld door de ogen van mijn kinderen te zien.

Onze partner ter plaatse

mexico-agentschap

In Mexico, Belize en Guatemala werken wij met een Nederlandse partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Mexico reis, in goede handen bent.

 

Bouw je reis met Riksja Travel

Riksja Family is onderdeel van Riksja Travel. Bij Riksja bouw je jouw eigen reis naar het hart van de bestemming. Onze reisexperts helpen je met de planning en route, zodat jij het maximale uit jouw reis haalt. Voor reizigers, door reizigers. Riksja Travel staat voor individuele reizen met hart voor de wereld. Zo worden alle reizen die bij ons geboekt worden 100% CO2 gecompenseerd en draag je positief bij aan de lokale economie door de slaapplekken en activiteiten die we voor je inplannen. Lees meer over ons op de website van Riksja Travel.

 

/* */
Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie OK