Mexico-Izamal-hangmatOvernachten Mexico

We hechten er veel waarde aan dat je overnachtingen passen bij de omgeving waar je bent en voor een meerwaarde zorgen in je totale reiservaring. Je slaapt dan ook zoveel mogelijk in karakteristieke, kleinschalige accommodaties die passen bij Mexico of bij de streek waarin je bent.

Wij hebben voor onze Riksja Family Mexico bouwstenen leuke kleurrijke posada’s, koloniale casa’s, beach cabanas, knusse familiehotels en comfortabele haciënda’s gevonden, die wij ook regelmatig bezoeken.  In de hotels is de eigenaar meestal zelf aanwezig en is de sfeer persoonlijk. We hebben gekeken of ze geschikt zijn voor ouders met kinderen door te letten op hygiene, service, comfort en een goede ligging. We letten daarbij extra op de faciliteiten die prettig zijn als je met (jonge) kinderen reist, zoals een zwembad. Heb je specifieke wensen dan zullen we je daarin adviseren.

Juist die afwisseling van accommodaties geeft een bijzonder tintje aan je Mexico reis: overnachtingen zijn niet alleen een plek om de nacht door te brengen, maar maken deel uit van je reis en zo leer je de lokale manier van leven beter kennen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Kamerindelingmerida-met-kinderen-hotel-kamer

Belangrijk om te weten is dat de standaard familiekamers in Mexico bestaan uit twee tweepersoonsbedden van ieder 130 cm breed. Bij vier personen gaan we uit van een standaard familiekamer, waarbij je met twee personen één bed deelt. Reis je met vijf personen dan zullen we twee kamers boeken. Wil je graag met vijf personen op één kamer slapen, dan is dat op aanvraag. Houdt er wel rekening mee dat een vijfpersoons kamer een standaard familiekamer is waarbij een extra bed wordt gezet. Het kan dus aan de krappe kant zijn.

 

/* */
Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie OK