klm-toestelVliegtickets Mexico

Vliegtickets Mexico op maat

Naast het op maat maken van jouw Mexico reis, kunnen wij ook je vliegtickets Mexico boeken welke aansluiten bij je reis. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je partner of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Mexico bouwstenen of een Mexico rondreis).

óf: zelf je vliegtickets Mexico zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Mexico vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens. Onze Riksja Family Mexico reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

Vliegtickets Mexico

Laagseizoen vanaf €689,- p.p. Economy Route Amsterdam - Cancun
Hoogseizoen vanaf €799,- p.p. Economy Overstap Houston of New York
Laagseizoen vanaf €569,- p.p. Economy Route Amsterdam - Cancun
Hoogseizoen vanaf €1099,- p.p. Economy Overstap Geen, tussenlanding Cuba
Laagseizoen vanaf €870,- p.p. Economy Route Amsterdam - Cancun
Hoogseizoen vanaf €1130,- p.p. Economy Overstap Atlanta
Laagseizoen vanaf €815,- p.p. Economy Route Brussel - Cancun
Hoogseizoen vanaf €948,- p.p. Economy Overstap Houston of New York

Laagseizoen: half augustus-half december, eind december-eind juni
Hoogseizoen: eind juni-half augustus, kerstperiode

Kinderkorting

De meeste luchtvaartmaatschappijen geven reizigers met kinderen tot en met 11 jaar korting op het vluchttarief (meestal 25% korting). Het verschilt per luchtvaartmaatschappij en de leeftijd op de dag van vertrek. Bij je aanvraag zullen we de exacte korting aan je doorgeven.

Ook hanteren de meeste luchtvaartmaatschappijen een korting voor baby’s tot twee kaar (meestal 90% korting). ook dit verschilt per maatschappij. In de offerte vermelden we het betreffende kindertarief apart. Een baby heeft geen recht op een stoel.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Mexico).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Mexico vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Vliegen via  Amerika

Als je reist naar of via de USA dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website:https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ongeveer een kwartier en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk, want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is. De kosten zijn 14 USD per persoon.